Inflációnk természetrajzáról és kezeléséröl. - Farkas, Gy
Priebeh inflácie v Maďarskej republike od roku 1985 a príčiny jej zrýchlenia v roku 1989. Zvýšenie cien tovarov dovezených z rubľovej i dolárovej oblasti. Mzdy robotníkov v spracovateľskom priemysle niektorých vyspelých krajín.