Kommerčeskij kurs rublja: na puti k valjutnomu rynku. - Chapov, A.
Ciele zavedenia obchodného kurzu. Prepočty pomocou vnútorných veľkoobchodných cien a ich odtrhnutosť od zahraničného trhu. Vplyv zrušenia diferencovaných valutových koeficientov. Tendencie k centralizovaniu valutových zdrojov.