Polityka kursowa. - Sobota, J.
Zásada submarginálneho kurzu. Tvorba kurzu v prechodnom období. Úroveň jednotného kurzu. Stabilizačné prvky kurzu. Výsledky zahraničného obchodu a ich vplyv na kurz. Odchýlky od trhového kurzu. Devízové rezervy bankového systému. Faktory vplývajúce na dopyt po devízach. Závery.