Sovremennyje valjutnyje otnošenija. - Korljakov, L.
Problém stanovenia reálneho valutového kurzu v ZSSR pri prechode ekonomiky k trhovému hospodárstvu. Predpoklady voľného valutového trhu v slobodných trhových vzťahoch vo vnútri krajiny. Malý význam valutových akcií v súčasnosti a jeho príčiny. Vplyv umele vysokého obchodného kurzu.