<The> increasing international role of the Japanese yen
Štúdia expertov MMF o zvýšenom uplatnení japonského yenu v medzinárodných finančných vzťahoch. Dôvody pretvárania yenu na medzinárodné platidlo a japonská finančná a obchodná politika v tomto smere.