Les investissements de portefeuille entre la France et l'étranger.
Vývoj postavenia Francúzska voči zahraničiu. Zahraničné cenné papiere vo francúzskych rukách. Zahraničné akcie a obligácie. Cenné papiere rezidentov vo francúzskych hodnotách. Francúzske akcie a obligácie nerezidentov. (Banque de France 1991, č. 91.).