Zákon o dluhopisech nabývá účinnosti. - Špička, J.
Platnosť právneho predpisu v ČSFR o zásadách experimentálneho využívania obligácií k financovaniu rozvojových potrieb organizácií. Pojem a charakteristika dlhopisu. Vydávanie dlhopisov. Druhy dlhopisov - hypotečné záložné listy, štátne, komunálne a poľnohospodárske obligácie. Sankcie a právna úprava doposiaľ vydaných podnikových obligácií.