Anatomia koreanskiego cudu. - Lipowski, A.
Rozhovor s prof. A. Lipovským, ktorý študoval faktory rastu, úlohu hospodárskej politiky Južnej Kórey, ako aj pracovitosť jej ľudí. Zásluhu na tomto úspechu majú americké a japonské investície, obchodné úvery a pomoc 24 mld. V roku 1982 bol zrušený systém priorít a subvencií, nastala liberalizácia úrokovej miery a na trh prišli zahraničné banky.