L'incidence sur l'économie espagnole de sa participation a la Communauté européenne.
Ukazovatele životnej úrovne Španielska a ES. Kríza v 70. rokoch. Opatrenia na oživenie hospodárstva. Vývoj rentability a pracovných nákladov. Pristúpenie Španielska k ES a proces integrácie. Liberalizácia obchodu. Dovoz a vývoz. Liberalizácia pohybu kapitálu a súťaž štruktúr v rámci programu fondov EHS. (Etudes économiques de l'OCDE, Espagne 1990, december.).