Les difficultés de l'économie italienne. - Wyles, J.
Ťažkosti spojené s riadením verejných podnikov. Rozpočtový deficit a mzdová politika. Problémy zahraničného obchodu. Tendencia k premiestňovaniu niektorých druhov výroby. Pribrzdený ekonomický vývoj na juhu krajiny. Potreba reformy. Nový zákon o konkurencii. (Financial Times 1990, 23.10.).