Ou en sont les économies des pays de l'Est? - Ricoeur, N.
Všeobecný pokles výroby. HDP na hlavu. Priemyselná výroba. Menová stabilita sa spomaľuje. Inflácia sa zvyšuje. Vývoj ukazovateľa spotrebných cien. Vývoj vývozu do dolárovej oblasti. Vývoj platobnej bilancie po reforme RVHP. (Service des études économiques et financieres de la CDC, Note de conjoncture 1991, zv. 1.).