Prognoza ostrzegawcza. - Chroscicki, T.
Z analýzy ekonomickej situácie Poľska v I. štvrťroku. Negatívne javy. Pokles vývozu. Drasticky sa zhoršuje finančná situácia podnikov. Pokles investícií. Základné ukazovatele hospodárskej situácie v r. 1991. Miera inflácie stúpa. Čo prinesu ďalšie mesiace. Prognóza rastu cien a miezd.