Seminář o sovětské a východoevropské ekonomice. - Mládek, J.
V júli 1990 usporiadala americká nadácia "Social Science Research Council" seminár o ekonomike ZSSR a východnej Európy. Výber účastníkov na základe konkurzu. Jadro seminára tvorili práce ekonomické, boli však aj diskusie o politických, regionálnych a sociálnych problémoch.