<The> economic situation in Germany.
Výťah z najnovšej správy o hospodárskej situácii v SRN spracovaný Združením nemeckých výskumných ústavov pre ekonomiku. Hlavné údaje o vývoji HNP, spotrebe, zamestnanosti, cenách, atď.