<The> integration of Germany. Real economic adjustment. - Siebert, H.
Skutočné ekonomické vyrovnanie ako dominantný problém zjednotenia Nemecka nastupujúci po zavęšení inštitucionálnej a menovej integrácie. Analýza dopadov ekonomickej integrácie. Aspekty ekonomického vývoja a politiky prechodu na trhovú ekonomiku. Analógia s r. 1948. Reštrukturalizácia priemyslu.