Wirtschaftszahlen.
Štatistické údaje o hospodárskom vývoji Nemecka (bez bývalej NDR) od mája 1990 do apríla 1991 v porovnaní s predchádzajúcium rokom. Ceny surovín a potravín na svetovom trhu, výrobná cena poľnohospodárskych výrobkov, vývoj zahraničného obchodu a dovozu potravín.