Hospodárska politika SRN. - Rabenseiferová, M.
Charakteristika etáp vývoja Nemecka po 2. svetovej vojne. Rozbor hospodárskej politiky od dirigizmu, cez vytváranie sociálno-trhového hospodárstva, globálneho regulovania ekonomiky, monetarizmu, stimulovania ponuky k neoliberálnej hospodárskej politike. Zdôraznenie snahy vytvorenia dlhodobých podmienok fungovania ekonomiky a konzistentnosti a systémovosti hospodárskych opatrení.