Propozycje korekt w polityce gospodarczej. - Karczewski, M.R
Ťažkosti v poľskom hospodárstve na začiatku r. 1991. Nestačí riešiť iba menové otázky. Potreba zmien na prekonanie ekonomického poklesu. Štúdium komplexnej priemyselnej politiky. Investície podľa zásad trhu. Investičné úľavy. Mzdy, spotreba a daň z príjmov obyvateľstva. Politika kurzu a vývoz.