Siker- és vállalkozásorientált gazdaságpolitika. - Tardos, M.
Hospodárske ciele maďarskej vlády a konštruktívnej opozície. Dedičstvo, ktoré prevzalo maďarské hospodárstvo od predchádzajúceho režimu. Príčiny neúspechu hospodárskych programov posledných dvoch dekád. Tri ťažiskové body krokov, ktoré môžu viesť k prekonaniu súčasnej krízy.