Výsledky a perspektivy polského stabilizačního programu. - Dabrowski, Marek
Vládny hospodársky program vyhlásený v októbri 1989 má dva kľúčové komponenty: antiinflačný, stabilizačný program (v spolupráci s MMF) a základnú schému privatizácie. Analýza predpokladov realizácie stabilizačného programu a zmien v ekonomickom systéme. Charakteristika hospodárskej politiky pre obdobie nasledujúce po stabilizácii. Náčrt hlavných opatrení hospodárskej politiky.