tulajdon, a privatizáció és a vagyonértékelés kérdöjelei. - Bélyácz, Ivan
Neprehľadnosť v procese premeny národného hospodárstva Maďarskej republiky spôsobená chýbajúcou zákonnou úpravou vlastníctva. Premena národných podnikov na akciové spoločnosti a otázka ich kmeňového kapitálu. Nutnosť upraviť základné vlastnícke vzťahy vytvorením nového modelu fungovania hospodárstva.