Cesta k ozdravení rublu. - Baudyšová, J.
Prof. M. Bernstam, jeden zo zahraničných poradcov v ZSSR, dokazuje, že životná úroveň by sa dala zvýšiť najmenej dvojnásobne, a to vo veľmi krátkej dobe. Predpokladá to zavedenie súkromného hospodárstva a trhového úverovania. Najkrízovejšími odvetviami národného hospodárstva sú maloobchod, služby, bytová výstavba a poľnohospodárstvo. Finančná reforma a rýchla privatizácia by sa mala začať práve v týchto odvetviach.