Issues in privatisation. - Schmieding, H.
Stratégie privatizácie a jej prekážky v krajinách prechádzajúcich na trhovú ekonomiku. Použité stratégie a situácie sú ilustrované na typických príkladoch z jednotlivých krajín východnej Európy.