Made in WHITE and CASE. - Arbes, D.J
Medzinárodná právnická firma WHITE and CASE pôsobí ako poradca pri privatizácii v ČSFR od r. 1989. Zahraničné poradenské firmy ponúkajú širokú paletu služieb. Odpovede na otázky, prečo sú zahraniční poradcovia potrební pri privatizácii, za akých podmienok by sa s nimi mali uzatvárať zmluvy o poskytovaní služieb, aký je ich konkrétny prínos a aké hľadiská treba uplatňovať pri voľbe zahraničnej poradenskej firmy.