Makroekonomické řízení a hospodářská politika státu. 3. Názory profesora Miltona Friedmana.
Tretia a posledná časť článku známeho ekonóma. Inflácia, jej príčiny a dôsledky a spôsob jej liečenia. Stanoviská k niektorým ďalším aspektom hospodárskej politiky.