Mozliwosci prywatyzacji i deregulacji w sferze infrastruktury gospodarczej. - Ratajczak, M.
Autor sa pokúša dať odpoveď na otázku, či možno privatizovať a súčasne podstatne obmedziť fungovanie hospodárskej infraštruktúry podľa zásad verejného sektora. Námietky proti verejnému sektoru v oblasti hospodárskej infraštruktúry. Závery.