Obtíže německé transformace. - Urban, Luděk
Prehľad ťažkostí, s ktorými sa stretáva spojenie západného a východného Nemecka a analýza ich príčin. Zvyšovanie miezd versus zvyšovanie investícií. Neočakávane vysoké náklady na ozdravenie východonemeckej ekonomiky.