Privatization is top priority in Eastern Europe, says Sachs. - Khanna, V.R
Hlavné tézy referátov prednesených na Výročnej konferencii Svetovej banky o ekonomike rozvoja vo Washingtone. Potreba dôslednej privatizácie na príklade Poľska a cesty k nej. Vývoj hospodárskej krízy v ZSSR. Preberanie zjednodušených návodov zo zastaralých ekonomických učebníc USA. Politické aspekty rozvoja ekonomík.