Reform in Hungary. Sequencing and privatisation. - Newbery, D.M
Charakter a hodnotenie ekonomickej reformy v Maďarsku - postupná liberalizácia domáceho trhu, medzinárodného obchodu a demonopolizácia. Vytváranie konkurenčných podmienok na trhu ako základná podmienka pre úspech ostatných reforiem. Demonopolizácia ako prvý kritický krok. Privatizácia.