Restoring the growth potential of formerly centrally planned economies. - Gabrisch, H.
Pokles sociálneho produktu v krajinách východnej Európy. Teoretické základy pre obdobie prechodu a obnovenie rastového potenciálu týchto krajín. Kritéria pre úspešný prechod na trhovú ekonomiku sú analyzované na prípade Poľska a porovnané so situáciou v bývalej NDR.