Rozhodování bez pravidel? Privatizační projekty. - Bejček, Josef
Kľúčovým momentom v procese veľkej privatizácie je schválenie privatizačného projektu FMF alebo príslušným republikovým ministerstvom. Významu tohto projektu nezodpovedá právna úprava vlastného rozhodovacieho procesu. Zdôvodnenie nevyhnutnosti úpravy rozhodovacieho procesu a pôsobnosti správneho poriadku.