Seminář o transformaci centrálně řízených ekonomik v ekonomiky tržní. - Kameníček, Jiří
Seminár k uvedenej problematike usporiadal v decembri 1990 s medzinárodnou účasťou IEV UK Praha. Hlavné problémy: Historické paralely pokusov o reformy v centrálne plánovaných ekonomikách a dnešné projekty transformácie, teoretické východiská procesov transformácie, nezastupiteľná úloha hospodárskej politiky v období transformácie, nevyriešené problémy transformácie.