Zvláštnosti transformace ve Východním Německu. - Vincentz, V.
Charakteristika špecifických čęt transformácie ekonomiky v bývalej NDR: dosiahnutie stabilizácie menového kurzu v okamihu vytvorenia monetárnej únie 1. júla 1990, obrovský finančný, technický, právny atď. transfer a transfer kvalifikovanej pracovnej sily. Charakteristika procesu privatizácie a makroekonomickej politiky v období prechodu.