Indikatívne plánovanie a transfer strategických cieľov hospodárskej politiky v APK. - Prachár, Ivan
Otázka opodstatnenosti a spoločenskej užitočnosti centrálneho plánovania. Zmena vzájomného vzťahu plánu a nástrojov hospodárskej politiky v dôsledku nového usporiadania vlastníckych vzťahov a obnovenia trhu výrobných činiteľov. Prvé skúsenosti s koordinačnou funkciou trhu.