Agrárny program a ekonomická reforma. - Klinko, L.
Základné ciele a funkcie rozvoja agropotravinového komplexu formulované Prognostickými a Ekonomickými ústavmi ČSAV a SAV. Problémy spojené s hodnotením vecného a sociálneho dedičstva. Dôsledky radikálnej reštrikčnej politiky pre poľnohospodársku výrobu.