Ekonomika v Agrárním programu. - Kolaja, F.
Východiskový stav agrárno-potravinárskeho komplexu ČR pre realizáciu Agrárneho programu. Prvoradé miesto rentability podnikania. Pravidlá dotácií a trhovej regulácie schválené vládou ČR. Zvýšenie celkového objemu úverov. Prestavba celého komplexu daňovej sústavy.