Ernährung und agrare Veredlungswirtschaft in der früheren DDR. - Ulbricht, G.
Podstatné rozdiely trhu agrárnych výrobkov v oboch častiach Nemecka pred ich zjednotením. Spotreba potravín a jej dynamika v bývalej NDR. Vplyv spotreby potravín na poľnohospodársku produkciu. Situácia vo výžive a agrárnej produkcii v nových spolkových krajinách.