Fond tržní regulace - nástroj stabilizace trhu potravin. - Vigner, J.
Význam fondu trhovej regulácie a používania garančných (intervenčných) cien. Skúmanie otázky uplatnenia garančných cien a spôsobov čerpania fondov trhovej regulácie APK v roku 1991. Vyjadrenie k rozdeleniu fondu trhovej regulácie a jeho určeniu do pôsobnosti každej z republík v konfrontácii s mechanizmom uplatňovania uvedeného fondu v krajinách ES.