Přechod potravinového hospodářství na trh. - Jelínek, J.
Vedecký seminár usporiadaný Katedrou agropotravinárskeho podnikania VŠE v Bratislave v rámci osláv 50. výročia vzniku školy. Hlavný referát o prechode potravinového hospodárstva na trh. Témy najvýznamnejších diskusných príspevkov.