Uslovija ispol'zovanija agrarnogo potenciala. - Miloserdov, V.
Podstata súčasnej agrárnej politiky ZSSR. Zmena ekonomických vzťahov v APK. Odštátnenie a privatizácia. Sociálne zameranie rozvoja APK. Intenzifikácia a vedeckotechnický pokrok. Zdokonaľovanie investičnej a štruktúrnej politiky v APK.