Využití ekonometrických metod v marketinkové orientaci potravinářské podnikatelské sféry. - Linhart, K.
Využitie ekonometrických metód odvodených z regresných funkcií pri zabezpečení požadovaného spotrebiteľského dopytu po potravinách. Využiteľnosť regresných funkcií pri vypracovaní prognóz predpokladaného vývoja spotreby najdôležitejších živín.