Zdravá výživa a dekontaminace potravin. - Pytel, J.
Význam zdravej výživy z hľadiska strednej dĺžky života. Vplyv tradičných výživových zvyklostí a cien potravín na vysokú energetickú hodnotu výživy v ČSFR. Hlavné zdroje kontaminácie potravín. Orientácia na alternatívne poľnohospodárstvo ako kľúčový faktor dekontaminácie potravín.