K vývoji zpracovatelského průmyslu v roce 1990. - Bohatá, M.
Údaje o poklese priemyselnej produkcie (hrubej výroby) a o vývoji produktivity práce v ČSFR, v ČR i SR. Rozbor exportnej výkonnosti a otvorenosti spracovateľského priemyslu. Vývoj strojárstva. Organizačná štruktúra a ďalšie zmeny v nej.