Polityka przemyslowa. 2. - Lipowski, A.
Priorita subjektu. Priorita predmetu - vecná. Priorita regiónu, vlastníctva, vývozu, trhu. V rekapitulácii autor poznamenáva, že neskúmal rozvoj priemyselnej politiky, ani odvetví, ani hľadisko času.