Know-ledge and communications infrastructure and regional economic change. - Andersson, A.E
Analýza vzťahov medzi infraštruktúrou a produktivitou, aplikácia prístupu výrobnej funkcie, ktorá umožňuje rôznu rentabilitu, pokiaľ ide o kvantitu a kvalitu práce. Infraštruktúrnu kapacitu oblasti reprezentuje geometrické agregovanie leteckých, železničných, cestných kapacít, stavebného kapitálu a kapacít výskumu a vývoja. Použitie ekonometrických postupov na posudzovanie vplyvu infraštruktúry na hrubú produktivitu v oblasti.