Nový systém cenových předpisů v praxi. - Šíp, E.
Radikálna zmena v cenových predpisoch v dôsledku uvoľnenia rozhodujúceho objemu cien v čs. ekonomike. Prehľad právnych platných predpisov o cenách. Charakteristika dohodnutých cien a regulácie cien. Cenové moratórium ako časovo obmedzený zákaz zvyšovania cien. Cenová kontrola a sankcie za porušenie cenových predpisov.