Politika formiranja cena u marketingu. - Čepreganov, T.
Cena je prostriedkom (nástrojom), ktorý musí využívať každý podnik. Je strategickým nástrojom, ktorý je a musí byť pohyblivý - ovplyvňuje rozhodujúcim spôsobom objem výroby a predaja i celkový dlhodobý rozvoj podniku. Teórie a metódy cenovej tvorby. Cenová politika a cenová tvorba pri vývoze. Vplyv cenovej hladiny na odbyt výrobkov.