Prices and market behaviour in Hungary in the early stages of transition to a market economy. - Swaan, W.
Analýza zmien v cenovej regulácii a konkurenčnej politike v Maďarsku v priebehu r. 1989 a v správaní sa štátnych podnikov od polovice 80. rokov. Štruktúra vlastníctva - zmeny v r. 1988-1989. Priame intervencie pri tvorbe cien podľa odvetví. Menová politika a liberalizácia dovozu. Dynamické aspekty správania sa na trhu. Podnikové správanie sa.