Zakon stoimosti i mechanizm cenoobrazovanija. - Nikulina, R.
Jednou z podmienok prechodu k trhovým vzťahom je zdokonalenie systému tvorby cien tak, aby ceny zodpovedali ekonomickým zákonom a predovšetkým zákonu hodnoty, ktorý sa v minulosti ignoroval. Spôsoby cenovej tvorby. Kritické vylúčenie deformácií administratívno-prikazovacieho systému umožní využiť teórie a skúsenosti v ZSSR a vytvoriť pružný mechanizmus regulovania cien.