Insider trading. - Dennert, J.
Problematika obchodovania v rámci úzkeho okruhu informovaných účastníkov a jeho dopad na prípad finančných trhov. Jednotlivé dopady sa skúmajú z hľadiska "spravodlivosti jednania" účastníkov okruhu.